Servicii de grafică

Servicii de grafică

grafica-pentru-print-6

20

ani de
experiență

Design-uri uimitoare

Suntem specializați în crearea de designuri uimitoare din punct de vedere vizual, care ajută companiile și persoanele fizice să își comunice eficient mesajul. Echipa noastră de designeri experimentați și experți în creație este pasionată de crearea de pliante, fluturași, reviste, broșuri, cataloage, cărți, hărți, foi cu antet, cărți de vizită, etichete, coperți de CD/DVD, bannere, postere, ambalaje, cutii și pungi.

Comandă online

Înțelegem că fiecare afacere are nevoi și obiective unice, motiv pentru care lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a le înțelege viziunea și pentru a crea modele care să răspundă cerințelor lor specifice. Indiferent dacă doriți să tipăriți un tiraj mic de pliante sau o revistă de mari dimensiuni, avem expertiza necesară pentru a oferi rezultate excepționale.

Servicii complete de grafică pentru print

Bannere, pliante, cărți de vizită, foi cu antet, mape și multe altele

Telefon: 0785.88.88.33

Welcome to boldman

Servicii complete de grafică pentru print

Pliantele noastre sunt concepute pentru a capta atenția și pentru a vă comunica mesajul într-un mod concis și de impact. Putem crea modele într-o gamă variată de formate și dimensiuni, de la simple pliante A5 la pliante pliate complexe.

Proiectele noastre de antet și de cărți de vizită sunt personalizate în funcție de brandul dvs. și includ toate informațiile esențiale pe care trebuie să le împărtășiți cu potențialii clienți și clienți. De asemenea, putem proiecta etichete pentru produse, ambalaje, cutii și pungi pentru a vă ajuta marca să iasă în evidență pe rafturi.

Pe lângă designul tipărit, creăm și designuri digitale, cum ar fi coperți de CD/DVD, bannere și postere. Proiectele noastre sunt optimizate pentru utilizarea online și în social media, asigurându-vă că mesajul dvs. este văzut de persoanele potrivite în locurile potrivite.

La compania noastră de design grafic, suntem pasionați să ajutăm afacerile să reușească cu ajutorul unor designuri vizual uimitoare. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și despre modul în care vă putem ajuta afacerea dvs. să iasă în evidență față de concurență.

Call Now Button